Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 27
 İndirme 4
Âşık Paşa’nın Garib-nâme Adlı Eserinde Bağlama Edatları/bağlaçlar ile Oluşturulan Bağlama Grupları
2021
Dergi:  
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Aşık Paşa, Türk dili için çok önemli bir isimdir. 14.yy Türk dili tarihi için dönüm noktalarından biridir. Büyük Selçuklu ve Anadolu Selçuklu Devleti zamanında çeşitli sosyal, kültürel, lengüistik sebeplerden dolayı Türk dili geri kalmış, hak ettiği değeri görmemiştir. Aşık Paşa, yazdığı eseri Garibname ile Türkçeye hak ettiği değerin verilmesinde katkı sağlamıştır. Bu çalışma ile Garibname'de geçen bağlama grupları incelenerek Türkçeye katkıda bulunmak amaçlanmıştır.

Anahtar Kelimeler:

In This Case, It Is Necessary To Ensure That You Have The Right To Obtain The Right To Obtain The Right To Obtain The Right To Obtain The Right.
2021
Yazar:  
Özet:

Love is a very important name for the Turkish language. The 14th century is one of the turnpoints for the history of the Turkish language. The Great Selçuklu and Anadolu Selçuklu State in the time, for various social, cultural, and lenguistic reasons, the Turkish language has left behind, has not seen the value it deserves. A lover Pasha contributed to giving the value he deserved to Turkey with his work Garibname. This study is intended to contribute to Turkey by studying the connectivity groups in Garibname.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 141
Atıf : 378
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini