Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 19
The Inseparability of Sweetness and Sadness in Life: A Study on Kate DiCamillo’s Because of Winn-Dixie
2021
Dergi:  
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry
Yazar:  
Özet:

Kate DiCamillo is the author of several books for children. She lives in Minneapolis, Minnesota. She has been the winner of Newbery Medal twice. She has also received many other awards for her books. The Library of Congress has appointed her as the National Ambassador for Young People’s Literature for the term 2014-2015. All her novels apart from entertaining the readers instill hope in them and motivate to spread love no matter whatever tough situations they are through. Her debut novel Because of Winn-Dixie is one such novel that spreads positivity right from the beginning till its end. India Opal Buloni, the ten year old child protagonist of the novel feels lonely as she has moved to a new town with her preacher father. Her mother has left her when she was just three years old. She very much longs for her mama. As a young adult she slowly learns the truths of life, one among which is that both sweetness and sadness are part and parcel of life.  Kate DiCamillo’s works include The Tiger Rising, The Tale of Despereaux, The Miraculous Journey of Edward Tulane, Flora and Ulysses and many more.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.283
Atıf : 1.148
2023 Impact/Etki : 0.002
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry