Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 19
 İndirme 5
Proactive Personality and Managerial Efficiency: A Mediating Role Of Organization Commitment
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Individuals high on proactive personality are self-directed, change-oriented, and future-focused. They always put extra effort to change their work situations in a positive way to deliver their work in a better way. The objective of this study is to evaluate the effect of proactive personality on the managerial efficiency of hoteliers employed in 5-star properties in Delhi NCR. Further, it also aims to measure the impact of organizational commitment on managerial efficiency. The data was analyzed by conducting confirmatory factor analysis to study the mediating effect of organizational commitment on proactive personality affecting managerial efficiency. The results indicate that the proactive personality of hotel employees leads to increased managerial efficiency. Also, the variable organization commitment is positively associated with managerial efficiency. The results indicate that the effect of proactive personality on managerial efficiency through the mediating effect of organizational commitment is also significant.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.719
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online