Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
THE UNITED STATES AND THE EUROPEAN UNION: TRANSATLANTIC RELATIONS, MULTILATERALISM AND INTERNATIONAL STABILITY
2016
Dergi:  
Marmara Avrupa Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

What role does the European integration process play in shaping transatlantic relations, if any? The question brings forth the related issue of whether the EU is able to exercise leadership in fostering changes in the international system and through its relationship with the US. The article provides a literature review on the EU as a foreign policy actor, specifically the extent to which it contributed to changes in the international system along a multipolar pattern. To do so, it looks at the EU’s ability to strengthen multilateralism in international trade and its role in international security. The article’s analysis of the EU and its ability to speak with one unified voice is significant in understanding the EU’s role in Transatlantic relations and its ability to become player on its own right with regard to the US in international politics.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Marmara Avrupa Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 441
Atıf : 558
Marmara Avrupa Araştırmaları Dergisi