Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 56
 İndirme 18
Oil Income Shocks On Budget Deficit, Growth and Inflation For The Iranian Economy
2020
Dergi:  
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy
Yazar:  
Özet:

Oil revenues are of strategic significance for the Iranian economy. Iran, one of the largest oil producers, affects both the international markets and is affected by the developments in international markets. Although oil incomes have an important position for public sector balance and economic activity level, oil shocks have been crucial for the increasing budget deficits of the Iranian economy. The purpose of this paper is to investigate the dynamic economic growth, budget deficits, inflation and oil income shocks relation in Iran by SVAR Model using annual data for the period 1970-2012. The structural impulse-response functions and structural variance decomposition results made by SVAR technique showed that budget deficits are the most important variable explaining total oil incomes in Iranian economy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 326
Atıf : 534
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini