Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 68
 İndirme 13
Telling and Selling Literary Fiction In Early Malay Language Newspapers In Colonial Indonesia
2016
Dergi:  
WACANA Jurnal Ilmu Pengetahuan Budaya
Yazar:  
Özet:

When newspapers in the colloquial Malay language appeared in the Dutch East Indies in the middle of the nineteenth century, they did more than just publish news reports and advertisements. They also created a new platform for the telling and distribution of literary fiction. In effect, literary texts soon played an important role in the vernacular print media. The first part of this article analyses the attraction of newspaper literature from the perspective of both the reader and the editor in general and gives a survey of the various forms of literary genres which can be found in newspapers in the late nineteenth and early twentieth century. In the second part, one particular serialized novel will be discussed in detail to demonstrate how the mode of publication also influenced the way stories were told.

Anahtar Kelimeler:

Null
2016
Yazar:  
0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
WACANA Jurnal Ilmu Pengetahuan Budaya

Alan :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 312
Atıf : 36
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini