Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 3
The First World War At See In The German Literature
2016
Dergi:  
Anuari de Filologia: Literatures Contemporànies
Yazar:  
Özet:

Abstract The naval warfare during the First World War 1914-1918 certainly had less impact than the battles in the trenches of France and Belgium, but we find in German literature several interesting literary texts of sailors who speak of naval battles and of leisure in German ports. We analyze a drama, a diary and a novel of three well-known authors at that time: Reinhard Göring, Joachim Ringelnatz and Theodor Plivier. The German navy was “the favorite toy” of German Emperor Wilhelm II and became the focus of a revolutionary rebellion which ended the war in 1918. This year is the centenary of the Jutland Battle on May 31, 1916, which remains until today the largest naval battle of all times, when England and Germany struggled in a bloody battle, which caused great human losses and brought about dramatic representations in literature.

Anahtar Kelimeler:

Null
2016
Yazar:  
0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Anuari de Filologia: Literatures Contemporànies

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 149
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini