Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 2
Knowledge Economy: Trends In The World and Analysis Of Ukraine
2020
Dergi:  
Journal of Eastern European and Central Asian Research
Yazar:  
Özet:

The objective of the article is to study the regional development of Ukraine through the prism of indicators that characterize the knowledge-based economy, comparing it to other countries. It has been determined that the appearance of a new economy in the world arena is dictated by time and new trends in the world. Performed study justified that in the conditions of Ukraine, economic knowledge can be a breakthrough in the country's growth. Given the ambiguity and uneven economic development of the administrative-territorial units of Ukraine, the main destabilizing factors that hinder the successful implementation of reforms have been identified. A comparative analysis of the Ukrainian economy with that of Poland has been carried out. For this reason, the critical requirements for Ukraine’s development are economic knowledge based on science, modern technologies, improved educational system, and continues professional training of executive management personnel.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Eastern European and Central Asian Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 345
Atıf : 99
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini