Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 64
 İndirme 37
Leisure Experience Tagged On Facebook: The Influence Of Facebook Experiences On Satisfaction
2015
Dergi:  
Pamukkale Spor Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

The purpose of this study is to describe the dimensions of the e-leisure experience on Facebook and the effects of these dimensions on leisure satisfaction. The results showed that constructs related to Facebook experiences could be conceptualized and measured as a four-dimensional construct comprising escape, socialization, entertainment, and learning experiences. Confirmatory factor analysis (CFA) revealed that constructs are having acceptable reliability and validity scores. Despite the negative effects surrounding social networking sites, this study found that students are using Facebook appropriately for different experiences. When all e-leisure experiences are evaluated together, socialization and entertainment come to the fore. It is also revealed that all e-leisure experiences related Facebook have positive associations with leisure satisfaction. While socialization, learning and entertainment experiences have direct positive effects on leisure satisfaction, escape experience has an indirect positive effect on leisure satisfaction mediated by socialization. This result highlights the importance of socialization, entertainment, and learning experiences, which play a key role in building leisure satisfaction.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Pamukkale Spor Bilimleri Dergisi

Alan :   Spor Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 314
Atıf : 864
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini