Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 49
 İndirme 13
Export and Cultural Affinity Relationship: The Example Of Russia (2001-2018)
2020
Dergi:  
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Yazar:  
Özet:

The aim of the study is to investigate the export of Russia to Lithuania, Latvia, Estonia, Georgia, and Ukraine in the context of cultural affinity. Lithuania, Latvia, Estonia, Ukraine, and Georgia are the former USSR (Union of Soviet Socialist Republics) countries. Besides, a quarter of the population is Russian origin in Latvia and Estonia, this rate is 6% in Lithuania, and 1.5% in Georgia. Therefore, there is a cultural affinity among Lithuania, Latvia, Estonia, Ukraine, Georgia, and Russia. In the study, the panel data analysis method and panel gravity model are applied. This analysis involves the years from 2001 to 2018. As a result, it is determined that if the populations and GDPs of Lithuania, Latvia, Estonia, Ukraine, and Georgia increase, they prefer not to trade with Russia. In other words, the cultural and historical relationships of Lithuania, Latvia, Estonia, Ukraine, and Georgia with Russia does not affect commercial relations positively.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 687
Atıf : 3.805
2023 Impact/Etki : 0.389
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi