Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 2
Fieldwork Dynamics In A Higher Education Setting Amid The Covid-19 Pandemic
2022
Dergi:  
Critical Studies in Teaching and Learning
Yazar:  
Özet:

This paper highlights how fieldwork, particularly within the context of the COVID-19 pandemic, has undergone changes in response to the pandemic, considering its significance to knowledge production in the academic arena and beyond. The paper presents different fieldwork related circumstances and innovative practices linked to the COVID-19 crisis in aspects such as securing consent from participants, handling the interview process itself, dynamics surrounding interviewer and participant encounters and how they influence validity of data. A group of 8 students from the Humanities faculty and another 8 from the Sciences faculty were purposively chosen with all drawn from the extended programme. Participants also included 8 academics, 4 drawn from each of the two faculties. The implications of one's position, level of reflexivity, and understanding of epistemological assumptions are also explored. The concepts of positionality and reflexivity are used to examine the diverse ways in which the fieldwork process is mediated.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Critical Studies in Teaching and Learning

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 186
Atıf : 43
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini