Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
Transformative impact: A meta-analysis of authentic learning activities on course attitudes
2023
Dergi:  
African Educational Research Journal
Yazar:  
Özet:

This study aimed to examine the impact of authentic learning on attitudes towards the course using a meta-analysis method. To achieve this, the researcher established inclusion and exclusion criteria and conducted a literature review. The review included 23 studies, from which they extracted 26 individual effect sizes. The researcher analyzed these effect sizes using the CMA program, finding no evidence of publication bias. Statistical values suggested that a random effects model was appropriate. According to the random effects model, the overall effect size was calculated as (E++ = 0.600), indicating a moderate positive effect. Additionally, when applying the Analog ANOVA test for moderator variables, no significant differences were observed based on the type of research and the educational stage in which the research was conducted. However, a significant difference was observed with regard to the subject area as a moderator variable.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




African Educational Research Journal

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 581
Atıf : 557
African Educational Research Journal