Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
2014 yılında bilim, teknoloji ve eczacılık tarihi konularında Türkiye’de veya Türkiye bağlantılı olarak düzenlenen bazı etkinlikler
2014
Dergi:  
Osmanlı Bilimi Araştırmaları
Yazar:  
Özet:

Bu derlemede, 2014 yılı içinde Türkiye’de veya Türkiye bağlantılı olarak düzenlenen bazı bilimsel etkinliklerin programları verilmiştir. Tanıtılan bilimsel etkinlikler şunlardır: “Osmanlı Denizleri: Akdeniz’den Hint Okyanusu’na” başlıklı konferans dizisi (Istanbul); XI. Türk Eczacılık Tarihi Toplantısı (Kayseri); II. Uluslararası Avrasya Denizcilik Tarihi Kongresi (St. Petersburg); Ölümünün 450. Yılında Matrakçı Nasuh, Matematikçi, Tarihçi Sanatçı Sempozyumu (Ankara); Sahn-ı Semân’dan Darülfünûn’a Osmanlı’da İlim ve Fikir Dünyası – I (İstanbul); Turhan Baytop Anma Töreni (Kayseri); İstanbul Sıfır Meridyeni Çalıştayı: Tarih Boyunca Koordinat Sistemleri ve Haritacılık (İstanbul).

Anahtar Kelimeler:

in 2014, some events organized in turkey or turkey in the history of science technology and pharmacy
2014
Yazar:  
Özet:

in this review, programs of some scientific events held in turkey or in connection with turkey are presented in the scientific events, the conference series titled “from the sea to the indian ocean” in istanbul, turkey, the history meeting of the turkish pharmacy, the international avrasya maritime historical congress of the st petersburg death in 450 years of matrakçı nasuh mathematician history artist sempozyum ankara sahnı semân from the narrowülfünûnûn in the history of istanbul and the world of istanbul, the world of osmannovation and istanbul, the world of the osmannovation and istanbul in the history of the history of the meeting of the city of the city of the city of istanbul

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Osmanlı Bilimi Araştırmaları

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 519
Atıf : 1.012
Osmanlı Bilimi Araştırmaları