Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 26
 İndirme 12
Technology Strategy - Innovating for Growth of ANZ Bank
2015
Dergi:  
International Review of Management and Business Research (IRMBR)
Yazar:  
Özet:

From a business perspective, ANZ technology strategy has positively influenced the organization performance both financially and non-financially. It has enhanced efficiency, connectivity, increased customer satisfaction and employee retention. ANZ’s overall performance has been enjoying positive trends over the past years, which can be strongly attributed to its development and investment in high technology infrastructure and complicated applications such as cypher cloud. ANZ firmly believes that building their technology competencies will be a competitive strength. With its technology vision “Automated, seamless, straight-through processing, E-banking with a human face’, ANZ technology infrastructure enables complex integration like CRM system to operate effectively. Besides, by using its technology and innovation to facilitate customer service and new business propositions, ANZ has worked to implement its Super Regional Strategy –a bank of global quality with regional focus. Key Words: ANZ Bank, Technology Strategy, CRM System.

Anahtar Kelimeler:

0
2015
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Review of Management and Business Research (IRMBR)

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 927
Atıf : 414
International Review of Management and Business Research (IRMBR)