Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 1
Palyatif Bakim Alan Kanser Hastalarinda Aromaterapi
2023
Dergi:  
Bezmialem Science
Yazar:  
Özet:

Palliative care is a specialty that aims to prevent and reduce the distress of patients and their families who encounter life-threatening diseases. Especially, it aims to eliminate the problems caused by the cancer itself or the treatment methods. Patients diagnosed as having cancer experience many problems such as nausea, vomiting, anxiety, depression and sleep disturbance due to the disease and its treatment. Patients can search for complementary treatment methods such as aromatherapy in order to reduce or eliminate these symptoms and increase their well-being and quality of life. Aromatherapy is defined as the use of essential oils obtained from plants for therapeutic purposes. Essential oils used in aromatherapy are applied in the form of massage, bath or inhalation. In this review, the use of aromatherapy in the treatment of common symptoms in cancer patients receiving palliative care will be discussed.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




2019








Bezmialem Science

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 636
Atıf : 88
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini