Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 64
 İndirme 16
Servikal Ektopik Gebelik: Olgu Sunumu
2018
Dergi:  
Journal of Contemporary Medicine
Yazar:  
Özet:

Servikal ektopik gebelik, blastokistin endoservikal bölgeye implante olması sonucu ortaya çıkan nadir bir durumdur. Servikal gebeliğin erken tanınması ve tedavisi hayat kurtarıcı olduğu kadar fertilitenin korunması açısından da önemlidir. Bu olguda fertilite korunarak,  konservatif tedavi yöntemi olan sistemik MTX tedavisi esnasında gelişen vajinal kanamayı durdurmak için invaziv girişimler yapılmadan servikal küretaj ile etkin bir şekilde kontrol altına alınan servikal ektopik gebelik olgusu literatür eşliğinde sunulmuştur.

Anahtar Kelimeler:

Servial Ektopic Pregnancy: Case Presentation
2018
Yazar:  
Özet:

cervical ectopic pregnancy is a rare condition that occurs as a result of the implantation of blastocist into the endoservical area. Early recognition and treatment of cervical pregnancy is as important as life-saving as the preservation of fertility. In this case, the preservation of fertility, the method of conservative treatment, is presented in the literature of the incidence of cervical ectopic pregnancy, which is effectively controlled by cervical curration without invasive attempts to stop vaginal bleeding developing during the systematic MTX treatment.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Contemporary Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.253
Atıf : 1.262
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini