Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 31
 İndirme 2
Adaptive Reuse Of Ankara Cermodern Art Gallery Evaluation Of Structural System
2022
Dergi:  
Gazi University Journal of Science Part B: Art Humanities Design and Planning
Yazar:  
Özet:

The buildings in Türkiye reflecting the impact of industrialization originating from Europe in the 18th century and later are considered industrial heritage today. These buildings that are worth preserving are brought back to the city by the phenomenon of adaptive reuse. However, among important issues to be discussed are seismic loads which bear a great risk for industrial heritage building. Adaptive reuse of such structure focus on the building the design, repair and retrofit of structural systems. While also establishing the link between the old identities of the structures and the present one. In this study, the transformation process of the CerModern building, which is a registered industrial heritage building in Ankara, into Ankara's first modern arts center was evaluated while focusing on structural system design. The CerModern building was reviewed in terms of restoration interventions. The main purpose of the study is to comparatively examine and evaluate the authentic structural system and the designed new structural system applied.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Gazi University Journal of Science Part B: Art Humanities Design and Planning

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 86
Atıf : 17
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini