Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 42
 İndirme 11
Innovative Activities Of Agricultural Consultative Networks As A Factor In Strengthening The Economy Of Rural Areas Of Ukraine
2016
Dergi:  
EUREKA: Social and Humanities
Yazar:  
Özet:

The article highlights the scientific substantiation of perspective ways of innovative development of national agricultural advisory services in the context of stimulating economic development in rural areas of Ukraine in the conditions of decentralization of power. The study allowed to establish the existing imbalance in the ratio of the main types of agricultural enterprises and agricultural service cooperatives, falling on one advisory service, as well as to determine the causes of significant imbalances in the regional context, the determination of which offers a number of key innovation priorities, activating the integration of education, research, marketing, economic and financial, consulting and other services necessary to provide a complete infrastructure of the economy of rural areas with the potential of basic institutions of NAAS and MES.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










EUREKA: Social and Humanities

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 353
Atıf : 68
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini