Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 4
 Görüntüleme 50
 İndirme 16
YOUTUBE AND SKYPE MODES OF VIRTUAL LEARNING PERFORMANCE IN RELATIONS TO COGNITIVE STYLES OF STUDENTS
2017
Dergi:  
The Online Journal of Distance Education and e-Learning
Yazar:  
Özet:

The study aimed to find out the relationship between cognitive styles, YouTube learning and Skype learning performance of secondary school students. For that purpose, the researchers randomly selected 20 students from two 9th standards of two English medium secondary schools of Silchar Town, Assam, India to conduct the experiment. Quasi Experimental Design based on Regression Analysis used to assess and relate the effects of variables. 10 class IX students of school 1 was counted as the YouTube learning Group, and 10 class IX students of school 2 was assigned for Skype learning. It resulted that perceiving, feeling, introversion and intuition has the hierarchical significant relationship with YouTube learning performance, however, extroversion, sensing, thinking, judging, has no significant relationship with YouTube learning performance. It also resulted that judging, thinking, sensing, extroversion has no hierarchical relationship with Skype learning performance.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




The Online Journal of Distance Education and e-Learning

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 667
Atıf : 192
The Online Journal of Distance Education and e-Learning