Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Black Money Monitoring With Secured Cloud Data Storage With Big Data Analysis Using Block Chain
2021
Dergi:  
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry
Yazar:  
Özet:

A challenge in such scenarios is that cloud vendors may offer varying and possibly incompatible ways to isolate and interconnect virtual machines located in different cloud networks. Our approach is tenant driven in the sense that the tenant provides its connectivity mechanism. We are implementing Blockchain concept in this project. We implement both Public and Private cloud data storage, Private is for sensitive data storage and public cloud normal data storage. We implement this concept for banking system, to identify overall user behaviour with personal identification. Integration of all his / her transactions like Banking, Land Registrations, Gold Purchase or any cash transactions more than Rs. 20k is accounted and monitored.  

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.267
Atıf : 1.143
2023 Impact/Etki : 0.002
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry