Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 6
Las Tunas. Demographic Scenarios Of The Population. 2015-2030
2021
Dergi:  
Novedades en Población
Yazar:  
Özet:

Abstract The objective of the article is to present the results of the demographic scenarios of the population of the province Las Tunas 2015-2030, based on the current situation of demographic variables, fecundity, mortality and migrations. The scenarios presented complement the projections elaborated by the National Statistic Office. The results obtained project a slow population growth that, from the 2015-2020 period could begin to decrease, and an increase in the speed of the aging process. The fundamental factors in the future behavior of the population are located in the level of fertility and in young population's loss as a result of the migratory movement. The attention to the demographic dynamics of the province is a key factor in the development planning and management process for the coming years.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Novedades en Población

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 437
Atıf : 2
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini