Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 33
 İndirme 1
Avrupa Birliği ve Türkiye Arasında Bir Kamu Diplomasisi Uygulaması Olarak Sivil Toplum Diyaloğu Programı’nın Değerlendirilmesi
2017
Dergi:  
OPUS Toplum Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Avrupa Birliği kamu diplomasisi uygulamaları ile Birlik içi ve Birlik dışında etkileşimi teşvik etmektedir. Avrupa Birliği-Türkiye ilişkileri çerçevesinde Türkiye’ye yönelik çeşitli kamu diplomasisi uygulamaları yürüten Avrupa Birliği, Sivil Toplum Diyaloğu Programı’nı demokrasi ve müktesebat temelli yürütmektedir. Bu makale Avrupa Birliği açısından önemli bir kamu diplomasisi uygulaması olan Sivil Toplum Diyaloğu Programı’nı değerlendirmekte  ve uygulamanın Türkiye’nin değişim ve dönüşümü için nasıl faaliyet gösterdiği ve neleri amaçladığı üzerinde durmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Assessment Of The Civil Society Dialogue Program Between European Union and Turkey As A Public Diplomacy Implementation
2017
Yazar:  
Özet:

The European Union promotes the internal and external interaction of the Union with the help of its public diplomacy implementations. The European Union, which has carried out various public diplomacy implementations towards Turkey within the framework of European Union-Turkey relationships, runs the Civil Society Dialogue Program based on democracy and acquis. This article evaluates the Civil Society Dialogue Program, an important public diplomacy implementation for the European Union and it focuses on how the implementation operates and what it aims for Turkey’s change and transformation.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




OPUS Toplum Araştırmaları Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.941
Atıf : 11.643
OPUS Toplum Araştırmaları Dergisi