Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 23
 İndirme 2
Demiryolu Taşımacılığının Lojistik Ve Çevre Açısından Önemi
2019
Dergi:  
Social Mentality and Researcher Thinkers Journal
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada demiryolu taşımacılığının lojistik ve çevre açısından önemi araştırılmıştır. Çalışmada konu ile ilgili ikincil verilerden faydalanılmıştır. İlk trenin icadından günümüze demiryolu taşımacılığı çok büyük evrimler geçirmiştir. Demiryolu taşımacılığı günümüzde önemini korumaktadır. Osmanlı döneminden günümüze Türkiye’de demiryolu taşımacılığı önemini korumaktadır. Ancak Türkiye, gelişmiş ülkelerdeki hızlı tren taşımacılığı ile yeni tanışmıştır. Ekonomik, güvenilir, çevreci ve lojistik açısından çok önemli olan demiryolu taşımacılığına sektördeki yerini korumaya devam edecektir. Artık Türkiye’de demiryolu taşımacılığı Devlet politikası haline getirilmelidir.

Anahtar Kelimeler:

The Importance of Railway Transportation in Logistics and Environment
2019
Yazar:  
Özet:

This study examined the importance of rail transport in the logistics and environmental aspects. Secondary data on the subject was used. From the invention of the first train to the present day, rail transport has undergone great developments. Railway transportation is now preserving its importance. From the Ottoman period to the present day, the importance of rail transport in Turkey has been preserved. However, Turkey has recently met with the fast train transport in developed countries. It will continue to preserve its position in the sector for rail transport, which is very important in terms of economic, reliable, environmental and logistics. In Turkey, rail transportation must become a state policy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Social Mentality and Researcher Thinkers Journal

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.471
Atıf : 490
Social Mentality and Researcher Thinkers Journal