Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 8
Hayat Rehberi Kur'ân
2020
Dergi:  
Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Her iman bir iddiadır ve her iddia ispat gerektirir. İman iddiasında bulunan insanlar bu iddialarının gereği olarak inançlarının ilkelerine uymak sureti ile imanlarını ispat ederler. Müslümanlar için de temel iman esaslarından biri de Allah’ın gönderdiği Kitaplara iman etmektir. Son gönderilen kitap olan Kur’an’a iman edilmeden Müslüman olunamaz. Peki, Kur’an’ı tanımadan, okumadan ve gerektirdiklerini hayata taşımadan bu iman iddiası ne kadar tutarlı olacaktır? Tanıtımını yapacağımız “Hayat Rehberi Kur’an” adlı eserin Kur’an’ı tanıma noktasında çok faydalı olacağına inanıyor ve Kur’an’ın toplum hayatına nasıl rehberlik etmesi gerektiğini vurgulaması açısından çokça istifade edilmesi gerektiğini tavsiye ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:

The Life Guide.
2020
Yazar:  
Özet:

Every faith is a claim and every claim requires proof. Those who believe in them are believed in them, and they are believed in them, and they are believed. For Muslims, one of the basic principles of faith is to believe in the Books which Allah has sent. It is not a Muslim who believes in the Qur’an, the last book sent. So how consistent will this claim of faith be without knowing the Qur’an, without reading and bringing to life what they require? We believe that the work "Life Guide to the Qur'an" which we will promote will be very useful in the point of recognition of the Qur'an and we advise that it should be used much in terms of emphasizing how the Qur'an should guide the community life.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
2017


2018




2018


2018


2017


Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi

Alan :   İlahiyat

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 213
Atıf : 175
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini