Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Caring and Being Cared For: Experiences In The Historic Center Of La Habana Vieja
2020
Dergi:  
Novedades en Población
Yazar:  
Özet:

Abstract One of the most important aspirations of the feminist movement is the balanced participation of women and men in family life and in the labor market. Specifically in caregiving tasks, women play an active role due to roles historically assigned and assumed from the social and sexual division of work. The article presents the results of a diagnosis carried out in the historic center of Habana Vieja, which aimed to analyze the position and condition of woman in care chains. The research process prioritized the qualitative perspective as a work methodology, as well as the gender approach; and techniques such as semi-structured interview with caregivers and caregivers were used. The results of this study confirm the high feminization of care work, reproducing and widening gender gaps

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Novedades en Población

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 437
Atıf : 2
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini