Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 6
Banking financial performance in the industry financial technology era
2022
Dergi:  
Journal of Eastern European and Central Asian Research
Yazar:  
Özet:

This study aims to analyze the financial performance of Indonesian banks based on the Capital Adequacy Ratio (CAR), Operating Costs per Operating Income (BOPO), Loan to Deposit Ratio (LDR), Net Interest Margin (NIM), Return on Assets (ROA), and Non-Performing Loans (NPL). The research method used is verification with a quantitative approach. Sources of data obtained from the bank's financial statements that have been published. The sample is grouped into state-owned banks, regional development banks, national private banks, and foreign banks. The sample is grouped into two parts, namely banking performance before and after the financial technology (fintech) regulatory family. The analysis technique used paired sample test and Wilcoxon signed-rank test. The results of the study stated that there were differences in CAR, LDR, NIM, ROA, and NPL after the ratification of fintech regulations. Meanwhile, only BOPO did not experience any difference with the issuance of fintech regulations.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Eastern European and Central Asian Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 345
Atıf : 99
Journal of Eastern European and Central Asian Research