Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 102
 İndirme 42
The Effect Of Different Teaching Styles On Critical Thinking and Achievement Goals Of Prospective Teachers
2018
Dergi:  
SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Learning environment enriched with diverse teaching styles can be effective in fostering critical thinking (CT) and achievement goals (AG) for preparing prospective teachers to cope with challenges of twenty-first century. To examine the effect of diverse teaching styles on prospective teachers’ CT and AG; guided discovery, convergent discovery and divergent production styles (Mosston & Ashworth, 2002) were used in teaching of badminton during fourteen weeks. Voluntary participants were forty prospective classroom teachers (treatment group n=20; comparison group n=20) from a Teacher Education Program at a public university in central Turkey. California Critical Thinking Skills Test-Form 2000 (CCTST), The California Critical Thinking Disposition Inventory (CCTDI) and Trichotomous Achievement Goal Scale (TAGS) were administered as pre-post test. The results showed that diverse teaching styles had positive effect on CT skills, CT dispositions, AG of performance approach and performance avoidance, but negative effect on mastery AG of prospective teachers

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 761
Atıf : 7.319
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini