Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 3
The contestation of Covid-19 vaccines on Telegram groups in Brazil
2023
Dergi:  
Intexto
Yazar:  
Özet:

Abstract This paper analyzes the characteristics of the contestation discourse against Covid-19 vaccines on Telegram Brazil. We identified four groups, from descriptors associated with the vaccine theme, that addressed the vaccine issue from December 2020 to February 2022. Using the Grounded Theory method, we performed a qualitative analysis of the main arguments, to contest vaccines, presented in those groups. The results reveal three lines of argument used to question Covid-19 vaccines: (1) fears about safety and efficacy, (2) claims of obscure interests in the management of the pandemic and the development of vaccines and (3) defense of freedom and privacy. the comprehension of those arguments aims to contribute to the development of strategies to contain the damage caused by misinformation regarding individual and collective health.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Intexto

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 791
Intexto