Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 48
 İndirme 24
The Doctoral Path In Urban Studies In Italy: Between Personal Expectations and Institutional Goals
2015
Dergi:  
Italian Journal of Planning Practice
Yazar:  
Özet:

In the hybrid working contemporary landscape, the purpose of a doctoral programme should be the scientific and methodological training of multi-skilled and versatile researchers, not strictly orienting the students toward a specific academic or not academic career. This assumption seems particularly relevant for Ph.D. programmes focused on cities. In order to corroborate this thesis and to understand the opinions among Ph.D. candidates in Italy, a direct survey among doctoral students in urban studies (and interrelated branches of knowledge such as planning, urban geography and sociology) has been conducted. The survey investigates the differences and similarities between personal expectations and institutional goals, and what is the general approach of Ph.D. schools in Italy. The results show an enduring predominant interest of Ph.D. students towards academic careers, even if a shift can be observed in how Ph.D. education is perceived.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Italian Journal of Planning Practice

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 84
Atıf : 62
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini