Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 51
 İndirme 30
Role Of Brand Identity In Developing Global Brands: A Literature Based Review On Case Comparison Between Apple Iphone Vs Samsung Smartphone Brands
2015
Dergi:  
Research Journal of Business and Management
Yazar:  
Özet:

This paper has focused on reviewing brand identity as an integral strategic component in developing global brands via figuring out literature sources along with the case practices on apple iPhone and Samsung Smart Phone Brands. Researchers followed an approach as literature review along with case review to connect theory into practice by sourcing the formally published evidences. Paper provides the insights on how empirical findings being shared in literature reviews connecting the concept of Band Identity into brand related concepts and models whilst special reference is made on how the said two global brands being reviewed as cases in the literature sources. Researchers suggest propositions along with a conclusion in the forms of teaching and learning notes par with the essentials of the case-based piece of work.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Research Journal of Business and Management

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 285
Atıf : 200
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini