Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 44
 İndirme 22
Racializing Intimate Partner Violence Among Black, Native American, Asian American and Latina Women
2016
Dergi:  
International Journal Of Progressive Education
Yazar:  
Özet:

Intimate partner violence (IPV) continues to attract much attention and awareness as an increasing social problem in the U.S. While intimate partner violence scholars and experts have developed an inclusive conceptualization of IPV, research highlights the need to construct a framework of IPV incorporating the sociocultural and sociohistorical contexts and narratives unique to racial and ethnic minority women. An inclusive discourse fully examining the complexities of IPV among racial and ethnic minority women is valuable to the development of quality services, interventions and prevention strategies aiming to serve racial and ethnic minority women

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Journal Of Progressive Education

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 519
Atıf : 595
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini