Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 41
 İndirme 7
Clear Cell Urothelial Carcinoma Of The Urinary Bladder - A Rare Pathological Entity. A Case Report and A Systematic Review Of The Literature
2019
Dergi:  
Bosnian Journal of Basic Medical Sciences
Yazar:  
Özet:

The most common histological type of urinary bladder cancer is urothelial carcinoma (UC). In contrast, the clear cell variant of urothelial carcinoma (CCUC) is quite a rare neoplasm. In this study, we report a case of an 81-year-old male, presenting with gross hematuria and acute urinary retention, which was subsequently diagnosed with CCUC at our pathology department. Furthermore, we provide a short systematic review of the literature (PubMed, Scopus, and Science Citation Index) for this rare histopathological entity and a brief discussion about its morphological and immunohistochemical (IHC) characteristics.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bosnian Journal of Basic Medical Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 763
Atıf : 497
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini