Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
Neutrophil-lymphocyte Ratio As A Prognostic Indicator In Dengue Fever Patients At Tertiary Care Hospital In Northwest-maharashtra
2023
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

Introduction- Dengue is regarded as the most important arthropod-borne viral infection in humans and is the second most important re-emerging tropical disease. Dengue infections are increasing resulting in more illness and death and in 2012 World Health Organization (WHO) reclassified dengue as the most important mosquito-borne viral disease in the world. Given the heterogeneous nature of the clinical presentation of dengue, identifying robust and sensitive clinical or laboratory predictors of dengue fever and its severity has not been an easy task. Neutrophil-to-lymphocyte ratio (NLR) can be easily calculated based on a complete blood count by dividing the Neutrophil percentage by Lymphocyte percentage. There is enough literature to suggest that NLR has prognostic significance in various diseases. However, no studies have focussed on NLR as a prognostic marker for dengue.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 719
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini