Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 2
Findings of I-131 SPECT/CT, 18F-FDG, and 68Ga-FAPI-04 PET/CT Imaging in a Patient Treated with Radioiodine Therapy for Metastatic Papillary Thyroid Carcinoma
2023
Dergi:  
Molecular Imaging and Radionuclide Therapy
Yazar:  
Özet:

A 50-year-old man undergone total thyroidectomy and histopathology revealed papillary thyroid carcinoma with a tumor size of 4.5 cm. The patient was referred to a nuclear medicine clinic for radioiodine therapy. Since the thyroglobulin level before the treatment was 495 ug/L, low-dose (185 MBq) I-131 scan was performed. In addition to multiple liver metastases, bone metastases were detected in the sacrum and right 7th rib in I-131 whole body scanning and single photon emission computed tomography/computed tomography (CT) imaging at the time of initial staging. We present a case of multiple metastatic papillary thyroid carcinoma whose radioiodine treatment response and clinical outcome were evaluated with 18F-fluorodeoxyglucose and Gallium-68 FAPI-04 positron emission tomography/CT.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Molecular Imaging and Radionuclide Therapy

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 142
Atıf : 10
Molecular Imaging and Radionuclide Therapy