Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 44
 İndirme 9
The Relationship Of Lifelong Learning Competencies With Learning Approaches and Self-efficacy
2022
Dergi:  
Sakarya University Journal of Education
Yazar:  
Özet:

The study aims to investigate the relationship between the lifelong learning competencies of the students studying in the faculty of education and learning approaches as well as self-efficacy. Lifelong Learning Competence Scale, Learning Approaches Scale, and General Self-Efficacy Scale were used to collect the data for the study. In the study, findings showed that self-management competencies and deep learning among the sub-dimensions of lifelong learning competencies of the students studying in the faculty of education are positively and significantly correlated with strategic learning and self-efficacy, it has been also found that learning-to-learn competency sub-dimension and deep learning, strategic learning, as well as superficial learning, are also positively and significantly correlated; however, no significant relationship was found with self-efficacy. Initiative and entrepreneurship competencies and the sub-dimension of information acquisition competencies were found to be positively correlated with deep learning, strategic learning, and self-efficacy; however, no significant relationship was found with superficial learning. The sub-dimension of digital competencies and the sub-dimension of decisionmaking competence have a significant and positive relationship with deep learning, strategic learning, and self-efficacy however, no significant relationship was found with superficial learning.

Anahtar Kelimeler:

Null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler


Sakarya University Journal of Education

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 569
Atıf : 4.332
2023 Impact/Etki : 0.012
Sakarya University Journal of Education