Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 3
Preparation and Evaluation Of Aspirin Granules Prepared By Wet Granulation Technique, By Using Different Types Of Binders
2023
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Aspirin tablet is prepared by wet granulation method. Aspirin belonging to the class of NSAID having analgesic, antipyretic, anti-inflammatory and antiplatelet activity at systematic standard doses. In this Lubricants in combination leads to better drug release kinetic. The Prepared Tablet is Evaluated In terms of bulk density, tapped density, the angle of repose, Carr’s Index and, hardness test, weight variation test, friability test and in vitro study. The result associated with optimized batch is good satisfactory and having better drug release kinetic. The in-vitro dissolution studies we got result our formulation follow Zero Order Kinetics with the effect of lubricants using in combination for better kinetic drug release.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.719
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online