Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 26
 İndirme 1
Empirical Study On Interorganizational Coordination (evidence Case: Organizations Of Job and Employment In Iran)
2014
Dergi:  
Iranian Journal of Management Studies
Yazar:  
Özet:

Interorganizational coordination (IOC) is a critical part of planning, because planning mostly involves multiple organizational interactions. Investment and employment are considered as multi-dimensional and multi-sectional challenges that the management of them requires intersectional and interorganizational cooperation. The goal of this research is the investigation of the interorganizational coordination among the investment and employment organizations in Iran. Statistical samples are 491 people who are. mostly from managers of the organizations of the employment and investment in Iran and experts in investment. Data-collecting instrument was related to a questionnaire consisting of some standard questions with the reliability level of 0.76. The collected data related to the variables were analyzed by a model of path analysis Regression and T-Student and Friedman tests. The research findings indicate that the six studied variables are affected by interorganizational coordination directly and indirectly. Therefore, mutual trust (1.22) had the highest direct effect, and other variables such as ease of mutual communication (0.37), goal-orientation (0.36), mutual interests, and group thinking (0.20) were considered important respectively. The variable compatible organizational cultures had no direct effect on the subject, while all of the six variables affected the interorganizational coordination directly. Finally, based on these results, some suggestions were given on how the managers and authorities can improve the interorganizational coordination among the investment and employment organizations in Iran.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler


Iranian Journal of Management Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 429
Atıf : 313
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini