Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
AKCİĞER KANSERİNİ TAKLİT EDEN ANTİMON PNÖMOKONYOZU
2019
Dergi:  
İzmir Göğüs Hastanesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmanın özet bilgisi mevcut değildir.

Anahtar Kelimeler:

Antimon Pneumoconysis that Detects Cancer
2019
Yazar:  
Özet:

Professional lung diseases are ranked first among all professional diseases. Many substances exposed at work cause diffuse parankimal lungs disease (DPAH) and the list of these substances continues to expand every day. The clinical, radiological and pathological appearances of professional and non-pulmonary diseases are similar. The diagnosis of professional DPAH is placed with a history of exposure to a substance known to cause DPAH, having a latent period, typical clinical and radiological appearances and the exclusion of other causes that may cause DPAH. Antimon, a rare pneumoconiosis, can be found in organic and inorganic form in nature. Even though it is free in nature, more than 1oo of the minerals can be found in the form of silica and arsenic and antimone (CAS no. 7440-36-0) together (mixed powder).

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












İzmir Göğüs Hastanesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 514
Atıf : 192
İzmir Göğüs Hastanesi Dergisi