Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Quality Assessment Of Rice Using Open Cv
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Automated quality assessment of crops is the problem of assessing the quality of the crops so that required necessary actions can take place timely to minimize the loss to crops and also create a transparency while selling the crops to the end user. In the existing, there is no machine learning or automated system to access the quality of crops. Right now, the crop quality is accessed manually. In this study, an OpenCV based automated quality assessment method will be exploited for assessing the quality of the crops in the Indian context. For Computer Vision and Machine Learning process, PyCharm tool is used for analysing the input images and extract the feature values according to the grade of the crops. The values are stored in a path which would be accessed by Java to showcase the pricing, connecting nearby farmers with the end user’s using data mining algorithms.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.779
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online