Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 5
Kepastian Hukum Pengaturan Penggunaan Tenaga Kerja Asing Di Indonesia
2018
Dergi:  
Lentera Hukum
Yazar:  
Özet:

The 1945 Constitution of the Republic of Indonesia states that every citizen has the right to work and a decent life. As a consequence, citizens have the right to receive salary and fair treatment in employment relations. The state has a constitutional responsibility to guarantee the fulfillment of the right to work of migrant and foreign workers in order to provide protection and legal certainty between them. Meanwhile, the national labor law and government regulations on migrant workers only include professional workers. In fact, foreign workers in Indonesia are not only professional workers but also unskilled laborers. Such paradox emerges after the amendment of the regulation of foreign workers which frees and tightens foreign workers in Indonesia.

Anahtar Kelimeler:

0
2018
Dergi:  
Lentera Hukum
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Lentera Hukum

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 126
Atıf : 13
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini