Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
A krukenberg tumor case presenting with hirsutism
1996
Dergi:  
Marmara Medical Journal
Yazar:  
Özet:

Metastatic ovarian tumors which have gastric origin are called Krukenberg tumors. A twenty eight years old woman was admitted to our clinic with a history of abdominal pain, weight loss and signs of hirsutism. Abdominal and pelvic examinations revealed a solid mass above the umblicus and a mobile mass in the right adnexial region. Ultrasonographic findings confirmed a solid mass at the right adnexial area with fluid in the Douglas pouch, an enlarged liver and a thickened stomach wall suggesting metastatic ovarian cancer. The biopsy taken during endoscopy revealed a gastric carcinoma. The unexpected hirsutism symptoms of the patient did not have any correlation with her serum testesterone and DHEA-S levels. The persent article reports a Krukenberg case with endocrine activity.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Marmara Medical Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.273
Atıf : 770
Marmara Medical Journal