Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 45
 İndirme 13
The Subject Of Subjectivity: Preparing Teachers With The Knowledge, Skills, and Dispositions Needed For Empowering Emergent Bilingual Students
2020
Dergi:  
Journal of Teacher Education and Educators
Yazar:  
Özet:

It is estimated by the year 2030, over 40% of the K-12 population in U.S. schools will be children whose rst language is not English (Shin & Ortman, 2011; U.S. Census Bureau, 2007;). This shift has negative academic consequences for emergent bilingual students (EBS). Schools (K-12) unable to meet the needs of EBS contribute to these consequences and the social and cultural cycle of oppression for this marginalized group. Thus, integrating knowledge, skills, and dispositions (KSDs) bene cial for meeting the needs of EBS becomes imperative for pre-service program models, though often blocked by subjective thinking. This article presents the learning opportunities offered by three distinct pre-service program coursework models. Differences coursework models shaped pre-service teachers’ ability to acquire KSDs required for working with EBS, which in turn, informed what they enacted in classrooms. This nding provides evidence and rationale for pre-service programs to develop and integrate KSDs bene cial to EBS.

Anahtar Kelimeler:

Null
2020
Yazar:  
0
2020
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Journal of Teacher Education and Educators

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 207
Atıf : 597
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini