Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 51
 İndirme 5
The Pedagogical Shift During Covid-19 Pandemic: Emergency Remote Learning Practices In Nursing and Its Effectiveness
2021
Dergi:  
Asian Journal of Distance Education
Yazar:  
Özet:

Covid-19 pandemic has adversely affected the education system worldwide; consequently, education has been shifted to remote learning mode. There is still confusion regarding the effectiveness of remote learning compared to in-person education. Therefore, this study aimed to assess the perceived effectiveness and factors affecting emergency remote learning practices by administering online questionnaires. The study selected 254 participants (200 nursing students and 54 faculty) randomly from the five constituent nursing campuses of Tribhuvan University. A structured online questionnaire was developed in a google doc and an electronic link was shared to each of the participants. A self-generated excel sheet was transferred to SPSS Version 20 for the analysis. The result indicates that 46.2% of students used smartphones and almost all faculty used laptops for classes during COVID 19 pandemic. Students and faculty spent 11.45 ±8.43 and 4.26 ±2.05 hours respectively per week in class and >80% of respondents felt that the sessions were overloaded. PowerPoint slides, document sharing, chat, emails, and video conferences were the tools used for class. Most of them faced internet and electricity problems in between. Almost all respondents preferred live classes over recorded classes; 71% students and 59% of faculty were not interested in online classes. The remote learning method of teaching was less effective than face-to-face learning for 33.5% of students and 59.2% of faculty. To conclude, although there has been increased student-teacher communication, cooperation between students and active learning, the overall effectiveness of remote learning is decreased. Hence, there is a crucial need for a strategy to enhance effectiveness. 

Anahtar Kelimeler:

Null
2021
Yazar:  
0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Asian Journal of Distance Education

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 86
Atıf : 105
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini