Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 8
 Görüntüleme 81
 İndirme 24
TÜRKİYE VE DOĞU ASYA ÜLKELERİ ARASINDAKİ DIŞ TİCARET İLİŞKİLERİ: GİRDİ-ÇIKTI YÖNTEMİ İLE BİR ANALİZ
2015
Dergi:  
Trends in Business and Economics
Yazar:  
Özet:

East Asia has attracted the attention of all World and also Turkey with rapid growth rate, strong market potential and great success on the technological area. In this regard, foreign trade relations between the East Asia countries (China, South Korea, Japan and Taiwan) and Turkey have been discussed in this study. By using Input-Output Tables, the study is to aim to identify economic structure and key industries of these countries in 1995, 2000, 2005, 2008 and 2011. The empirical results show that foreign trade dependence for imported inputs is a significant problem of Turkish economy

Anahtar Kelimeler:

an analysis of foreign trade relations between turkey and eastern asian countries with input method
2015
Yazar:  
Özet:

east asia has attracted the attention of all world and also turkey with rapid growth rate strong market potential and great success on the technological area of this regard foreign trade relations between the east asia countries china suth korea japan and taiwan and turkey have been tested in this study by using ınpututput tables the study is to aim to identify economic structure and key industries of these countries in 1995 2000 2005 2008 and 2011 the empirical results show that foreign trade for imported inputs is significant problem of turkish economy

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




Trends in Business and Economics

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 169
Atıf : 88
Trends in Business and Economics