Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 59
 İndirme 13
The Effect Of Bone Marrow Autograft On Fracture Healing With Destruction Of Periosteum and
2006
Dergi:  
Iraqi Journal of Veterinary Sciences
Yazar:  
Özet:

Ten mature rabbits was used in this study. The animals were divided into two equal groups. Femoral mid–shaft fractures were induced, and destruction of both periosteum and endosteum for about one centimeter around the fractured ends was performed. The fractured bone was immobilized by intramedullary pinning. Group 1 considered as control, while group 2 was implanted by sufficient amount of auto–bone marrow at the fracture site. The radiographic results revealed that, the destruction of both periosteum and endosteum leads to delayunion and some percentage of nonunion. While the bone marrow in group two promoted and enhanced the fracture healing.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Iraqi Journal of Veterinary Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 924
Atıf : 194
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini