Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 1
Fungi associated with Some Aquatic Plants Collected from Freshwater Areas At Assiut (Upper Egypt)
1990
Dergi:  
Medical Journal of Islamic World Academy of Sciences
Yazar:  
Özet:

Sixty three species in addition to one variety belonging 25 fungal genera were recovered during this investigation. Three species of aquatic Hyphomycetes are new records to Egypt. The composition of water-borne fungi was basically similar to those of the washwater (phyllosphere) and plant part samples (phylloplane). No qualitative variations but quantitative differences were observed. Of the 17 identified zoosporic species, Dictyuchus sterilis, Pythium thalassium and P. intermedium were the commonest species. On glucose Czapek's agar medium the most frequent species in three substrates were members of Fusarium, Aspergillus and Penicillium. Some fungal species were isolated only from water samples and not from phyllosphere or phylloplane and vice versa. Aspergillus niger and A. flavus were the commonest species in water samples and phyllosphere whereas F. moniliforme was the prevalent species in phylloplane.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Medical Journal of Islamic World Academy of Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 942
Atıf : 198
Medical Journal of Islamic World Academy of Sciences