Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
ElectroCatalytic Activity of Nickel Foam with Co, Mo, and Ni Phosphide Nanostructures
2022
Dergi:  
Plasma
Yazar:  
Özet:

: In this study, the electrocatalytic activity of nickel foam, which is activated by cobalt, molybdenum, and nickel phosphide nanostructures, is prepared by the plasma hydrothermal method for use in the release of hydrogen and oxygen. The morphology and crystallographic structure of the synthesized phosphide specimens were examined by means of scanning electron microscopy, Fourier-transform infrared spectroscopy, and X-ray diffraction. Moreover, the electrolysis activity for these sets of specimens was investigated using the Tafel polarization curve or linear sweep voltammetry, cyclic voltammetry, as well as by means of the electrochemical impedance spectroscopy technique. Preliminary results show that nickel phosphide presents the highest electrocatalytic activity than the other phosphides developed in this research. In this regard, it presents an electrocatalytic activity to release hydrogen and oxygen of around −1.7 and 0.82 mV, which is measured at a current density of 100 mA·cm −2, respectively.

Anahtar Kelimeler:

© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini