Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 2
Deferred Norlund Statistical Relative Uniform Convergence and Korovkin-type Approximation Theorem
2021
Dergi:  
Communications Faculty of Sciences University of Ankara Series A1 Mathematics and Statistics
Yazar:  
Özet:

In this paper, we define the concept of statistical relative uniform convergence of the deferred Nörlund mean and we prove a general Korovkin-type approximation theorem by using this convergence method. As an application, we use classical Bernstein polynomials for defining an operator that satisfies our new approximation theorem but does not satisfy the theorem given before. Additionally, we estimate the rate of convergence of approximating positive linear operators by means of the modulus of continuity.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Communications Faculty of Sciences University of Ankara Series A1 Mathematics and Statistics

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.002
Atıf : 226
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini