Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 23
 İndirme 1
Pharyngocutaneous Fistula As A Rare Late Postoperative Complication Following Submandibulectomy: A Case Report
2017
Dergi:  
Iranian Journal of Otorhinolaryngology
Yazar:  
Özet:

Introduction: Submandibular gland excision is the gold standard treatment for submandibular gland disease. Although submandibulectomy is a relatively standardized surgical procedure, complications are frequently reported. These complications include nerve paralysis or paresis, aesthetic sequelae, hematoma, salivary fistulas or sialoceles, wound infections, hypertrophic scars and inflammations caused by residual lithiasis in the salivary duct. Case Report: We report a case of a rare complication of submandibular gland excision, pharyngocutaneous fistula, which appeared 6 years after previous surgery. The patient underwent surgery, during which a fistula tract from the skin to the pharynx was found and excised. Conclusion: The authors believe that inappropriate execution of the surgical procedure could result in postoperative complications.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Iranian Journal of Otorhinolaryngology

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 638
Atıf : 91
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini