Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 37
 İndirme 7
The role of local taxes on regional development in Jambi Province
2017
Dergi:  
Jurnal Perspektif Pembiayaan dan Pembangunan Daerah
Yazar:  
Özet:

Abstract Regional tax is a compulsory duty made by an individual or entity to a region without equal direct repayment that can be enforced under applicable legislation, which is used to finance the administration of local government and regional development. The role of local taxes is to assist the development of APBD (Local Government Budget) activities. Local governments are also exploring new local taxes annually that can be used for regional expenditure. This research was conducted in Jambi Province. This research uses descriptive method that the data obtained then arranged in such a way and analyzed correctly based on theory relevant to the problem. From the research results obtained growth of Jambi provincial tax in 2011-2015 fluctuate and tend to increase. Local tax contribution on Jambi provincial expenditure has decreased from year to year. Keywords: Local Tax, Regional Expenditure, Regional Development

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Jurnal Perspektif Pembiayaan dan Pembangunan Daerah

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Jurnal Perspektif Pembiayaan dan Pembangunan Daerah